Ons team

Praktijk Stefanie van der Bilt bestaat uit een jong team met verschillende achtergronden uit het werkveld. Dit zorgt ervoor dat zij elkaar goed aanvullen.

Stefanie van der Bilt

Ik heb 12,5 jaar in het basisonderwijs gewerkt als groepsleerkracht en remedial teacher. Hierna ben ik werkzaam geweest als ambulant begeleider en intern begeleider in het speciaal onderwijs (cluster 3 zeer moeilijk lerende kinderen). In 2007 ben ik mijn eigen remedial teaching praktijk gestart. Het werken met kinderen zie ik als een enorm voorrecht. Daarbij zie ik het als mijn taak kinderen eerst in balans te brengen alvorens met ze te gaan werken. Mijn paard en hond spelen daarbij een grote rol. Kinderen kunnen immers pas presteren als alles in hen klopt.

Saar

sharon1

Ik ben een Friese merrie van 5 jaar. Als veulen ben ik hier al komen wonen en heeft Stefanie mij alles wat ik ken aangeleerd. Daardoor kent zij mij door en door, en ik haar ook. Al van jongs af aan hield ik van het gezelschap van mensen, in het bijzonder van kinderen. Stefanie omschrijft mij als een eerlijk, slim, betrouwbaar, zachtaardig, vriendelijk en nieuwsgierig paard, dat erg snel leert.

Voor mij kun je niets geheim houden, want ik spiegel alles wat ik zie. Jouw spanningen neem ik weg, want dan sta ik uitvoerig te gapen, en dan heb jij er geen last meer van. Want van spanningen kun je onzeker worden, en dat vind ik niet fijn.

Noor

IMG_0704

Ik ben een Golden Retriever van 10 jaar. Ik hou vooral van slapen en eten, maar ik word ook erg blij van knuffels en aandacht. Ik ben een geduldige luisteraar; je kunt alles aan me kwijt.